Jonizuotas vanduo ir jo svarba organizme

Vandens gauname ne tik gerdami, bet ir valgydami (3 lentelė)

Maisto produktai Vandens koncentracija/100 g produkto (g) MaistoProduktai Vandens koncentracija/100 g produkto (g)
Pienas, 2,5%  88,5 Kauno duona 41,5
Motinos pienas 87,0 Palangos duona 38,1
Grietinė, 30% 64,0 Pupelės 11,1
Kefyras,2,5% 88,5 Sėmenys 7,5
Pasukos 91,2 Žirneliai 78,7
Liesa varškė 75,3 Agurkai 95,8
Varškės sūris, 22% 55,0 Baklažanai 92,0
Varškės sūris,13% 62,3 Brokoliai 90,0
Liesas sūris 65,8 Bulvės 78,8
Kiaušinis 74,1 Burokėliai 86,1
Kiaušinio baltymas 87,4 Cukinija 93,7
Trinys 48,9 Kopūstai 92,2
Jautienos file 72,1 Krienai 71,1
Jautienos Morkos 87,4
kumpis 70,7 Paprikos 86,5
Kepenys 71,2 Petražolės 83,7
Liežuvis 70,0 Pomidorai 92,9
Veršiena 76,0 Porai 87,2
Kiauliena 73,7 Ridikai 94,0
Šoninė 24,5 Salierai 87,4
Faršas 38,5 Salotos 94,3
Smegenys 76,9 Svogūnai 87,4
Aviena 64,6 Špinatai 89,4
Viščiukas 69,3 Agurkai 87,5
Šlaunelės 72,0 Alyvuogės 58,0
Sparneliai 67,1 Ananasai 86,2
Kalakutiena 77,8 Apelsinai 86,6
Daktariška 64,9 Arbūzai 92,9
Sardelės 64,0 Avokadai 68,0
Dešrelės 63,8 Bananai 74,5
Panerių dešra 65,2 Braškės 89,1
Servelatas 30,1 Citrinos 87,7
Silkė 48,3 Datulės 22,0
Lydeka 79,4 Figos 15,2
Lašiša 65,5 Greipfrutai 89,0
Menkė 80,7 Juodieji serbentai 80,8
Skumbrė 70,0 Kiviai 83,8
Šprotai 46,6 Kraušės 82,8
Tunas 70,6 Džiovintos 21,0
Ungurys 59,6 Mandarina 87,5
Upėtakis 75,1 Mėlynės 84,6

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Contact Us